Uplink

ISBN 9788793091757/Udgivet oktober 2015


I en ikke så fjern fremtid, hvor mobiltelefoner og internet er væk, erstattet af Nettet, som mennesker interfacer direkte med, og skellet mellem rig og fattig er blevet så stort, at man bygger mure mellem bydelene, møder den unge, småkriminelle Patrick en pige på en bar i den fattige del af byen. Dana passer ikke ind, og han finder snart ud af hvorfor: Hun er datter af byens sikkerhedschef, og hun kommer fra den rige side af muren. Men Patrick er fascineret af hende, og tiltrækningen er gensidig. Snart hvirvles de begge ind i et spil, hvor både følelser og livkommer i fare.

Uplink er en handlingsmættet, dystopisk og stærkt visuel kærlighedshistorie. Med sin bevidste leg med Hollywoods klicheer, tegner den et billede af en verden, der er skræmmende genkendelig i al sin fremmedhed.

Bogen er udsolgt fra forlaget i trykt udgave. For køb af E-bogs version, brug kontaktformularen her på siden.De der vogter
ISBN 9788793434433 Udkom Marts 2017


De der vogter er den danske oversatte og bearbejdede udgave af Between Above and Below. Den er oversat af forfatteren selv.
Bogen indeholder fire historier - Bunkeren, Kvinden og løverne, Gaven, og Vogterne. Wendigo er blevet udeladt, men kan findes gratis her på siden.
Bogen er udsolgt fra forlaget, men kan bestilles både som trykt bog og Ebog ved at benytte kontaktformularen her på siden. Pris 199,95 for den trykte, 99.95 for Ebogen.

Interviews og omtaler

12 øjeblikke i løbet af en enkelt nat. 12 forskellige glimt af kærlighedens mange facetter. 12 stykker af en mosaik.

På en helt almindelig fredag aften på Østerbro følger vi et udvalg af meget forskellige mennesker, der alle har en ting til fælles: De elsker. Unge, gamle, kvinder, mænd - alle elsker de nogen, på hver deres måde. Østerbro i København er rammen om de 12 historier, der glider ind og ud mellem hinanden, passerer hinanden i månelysets skær og rører hinandens liv på større eller mindre måder.

Og oven over det hele skinner månen ned på byen...

Læs Frobbiestories anmeldelse her og Marissa Søbys anmeldelse her,


Bøger på dansk