Et interview med mig i forbindelse med udgivelsen af min bog Uplink: Interview

En anmeldelse i "Himmelskibet" af Uplink: Anmeldelse

Læseprøve for "De der vogter" (1. kapitel). Læseprøve

Uplink

ISBN 9788793091757/Udgivet oktober 2015


I en ikke så fjern fremtid, hvor mobiltelefoner og internet er væk, erstattet af Nettet, som mennesker interfacer direkte med, og skellet mellem rig og fattig er blevet så stort, at man bygger mure mellem bydelene, møder den unge, småkriminelle Patrick en pige på en bar i den fattige del af byen. Dana passer ikke ind, og han finder snart ud af hvorfor: Hun er datter af byens sikkerhedschef, og hun kommer fra den rige side af muren. Men Patrick er fascineret af hende, og tiltrækningen er gensidig. Snart hvirvles de begge ind i et spil, hvor både følelser og livkommer i fare.

Uplink er en handlingsmættet, dystopisk og stærkt visuel kærlighedshistorie. Med sin bevidste leg med Hollywoods klicheer, tegner den et billede af en verden, der er skræmmende genkendelig i al sin fremmedhed.

Køb bogen herBøger på dansk

De, der vogter

ISBN 9788793434433/Udkommer marts 2017


Den danske oversættelse af Between Above and Below kommer til at indeholde en ekstra kortroman, og bliver derfor FEM historier. Udover de fire i originaludgaven (Bunkeren, Kvinden og løverne, Wendigo og Vogterne) indeholder bogen Fødselsdagscyklen, en historie om en familie i 1950'ernes USA som pludselig rammes af en forfærdelig tragedie, og må forsøge at klare sig igennem skærerne.

Bogen er oversat af forfatteren selv. Følg med på nyhedssiden for nyt om bogen.

Et andet interview med mig - både om Uplink og lidt om Between Above and Below og Tempus Investigations på Pippalook books. Interview

Interviews og omtaler